About

Interieuradvies nodig? Uw woninginrichting vertelt iets over uzelf. Het creëren van uw persoonlijke interieur is echter niet altijd even eenvoudig. Wij kunnen u een professioneel advies geven over bijvoorbeeld styling, het creëren van sfeer en het gebruik van kleur, verlichting en materialen voor uw woning in Nederland. Een goed advies begint met aandachtig luisteren. Of het nu gaat om bestaande- of nieuwbouw, totale woning of een enkele ruimte, wij zijn in staat om uw woonwensen te vertalen naar een nieuw en eigentijds interieurontwerp. Door de ruimte optimaal te benutten, meubels toe te voegen of juist weg te laten en de kleuren aan te passen, zal er een nieuwe beleving ontstaan van uw interieur. Door ons brede creatieve netwerk zijn we niet gebonden aan onze eigen winkel-collectie en voor maatwerk werken we samen met een betrouwbaar team van vakmensen. Zo zijn we in staat om flexibel met uw wensen aan de slag te gaan.

Interieuradvies Particulier

Gaat uw woning op de schop en moet er een volledig nieuw interieur komen?
Heeft u een meubelstuk op maat nodig? Of het nu gaat om een interieuradvies, een kleurenplan voor de woonkamer, of om een totaalontwerp van de volledige woning, alles krijgt van Adelitha dezelfde betrokkenheid en aandacht. Wat telt is dat ú tot het gewenste resultaat komt: een woning waarin u zich goed voelt en die u verwelkomt, elke keer dat u binnentreedt.

Interieuradvies Zakelijk

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw winkel, kantoor of restaurant? Heeft u kleuren-advies nodig? Behoefte aan tips voor een ruimtelijke indeling? Van grote ontwerp-opdrachten tot kleine aanpassingen, elke klus en iedere klant kan rekenen op de inzet en aandacht die nodig is om te komen tot een optimaal resultaat.

Lukt het niet met het indelen van het interieur van de woonkamer, heb je inspiratie nodig voor de babykamer of ga je verhuizen en wil je starten met een goede basis qua kleuren, verlichting en indeling?  Ons team  creëert interieuradvies op maat volgens de nieuwste interieurtrends en passend bij jouw stijl. Een interieuradvies of interieurontwerp helpt je met het inrichten van de woonkamer, slaapkamers of gehele woning. Een interieuradvies helpt je met de keuze voor kleuren en materialen die in de woning terug zullen komen.