Picknicktafels

Bedrijven relevant aan wonen en interieur
De leukste interieur tips en ideetjes
Alles voor een perfect Interieur?
Exclusief Interieur | Luxe Wooninspiratie

Picknicktafels nieuws en leveranciers

De Fluessen geeft les aan picknicktafel

Leerlingen van basisschool De Fluessen maken sinds kort dankbaar gebruik van een lijvige picknicktafel voor buitenlessen. ,,Waarom altijd binnen zitten tijdens de les?”, verzuchtte een leerling tijdens een warme dag in mei. Een hele goede vraag, vond het team van De Fluessen. Na een brainstormsessie kwam het idee op om een buitenlokaal op te richten. Na een zoektocht is er een degelijke royale picknicktafel gekocht waar wel 12 tot 18 kinderen aan kunnen zitten, precies passend bij de groepsgroottes van de basisschool.

Genieten aan de picknciktafel

 

De picknicktafel is geplaatst voor de school zodat bezoekers van het dorpshuis en voorbijgangers er ook gebruik kunnen maken. Bij goed weer kunnen de lessen buiten plaatsvinden. Ook tijdens de middagpauze wordt de tafel met veel plezier gebruikt om aan te eten. Samen met het dorpsbelang, het dorpshuis en de buurtbewoners is de tafel neergezet. De school is trots op het mooie resultaat van deze samenwerking

Mooie picknicktafel voor medewerkers

 

In de Bibliotheek Dinxperlo werken mensen met een verstandelijke beperking in de dienstverlening mee. Dit project is in 2016 gestart. Bij Workmate Company worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, diverse mooie kwalitatieve producten gemaakt. Zo is er een prachtige samenwerking tot stand gekomen tussen de Bibliotheek en de Workmate Company. De mensen van de Workmate Company hebben op bestelling van de Bibliotheek een picknicktafel gemaakt voor de mensen die in Dinxperlo in de dagbesteding werken. Vorige week werd deze tafel gebracht, door mensen van Workmate Company, en in ontvangst genomen door de mensen die in de Bibliotheek Dinxperlo werken. Zij zijn erg blij met de mooie tafel.