Advies en Tips

De leukste interieur tips en ideetjes
Alles voor een perfect Interieur?
Exclusief Interieur | Luxe Wooninspiratie

Advies en Tips

Vtwonen

 

Een huis kan niet zonder een interieur en een interieur kan niet zonder een huis. Kies de woonstijl die bij jou past, van landelijk tot klassiek tot industrieel en laat jouw interieur tot leven komen met de juiste meubels, woonaccessoires en kleuren. Laat je inspireren door vtwonen met voorbeelden voor een uniek interieur.

Interieurdesigner.be, vol design & inrichting inspiratie

 

Interieurdesigner.be is dé plek bij uitstek voor interieur & design liefhebbers. Laat je inspireren door de vele interieurprojecten, vind inrichting advies bij de interieurtips en ontdek de nieuwste design meubels en trends op onze blog. Op zoek naar een interieurwinkel of interieurarchitect? Neem dan zeker een kijkje in de bedrijvengids.

Woonkamer inrichten

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor de werkplek te integreren in de woonkamer. Dit heeft als voordeel dat je nauwer betrokken bent bij het familieleven en dat je bovendien minder energie zal verbruiken tijdens de koude wintermaanden. Een home office in de woonkamer heeft op zijn beurt enkele praktische gevolgen. Zo kunnen rondslingerende documenten, kabels en computers een rommelige indruk nalaten. Hier vind je alvast enkele nuttige tips terug om een geslaagde balans te creëren tussen werk en ontspanning.

Locatie van het bureau

Een goede positionering van de werkplek is de belangrijkste stap bij het integreren van een bureau in de woonkamer. Je zal moeten zorgen voor natuurlijk licht, een aangename omgeving en last but not least voldoende privacy! bureau verstopt in de woonkamer bureau in de woonkamer © Interieurdesigner Een duidelijke afscherming tussen privé en werk is de belangrijkste factor bij het integreren van een werkplek in de woonkamer. Positioneer de werkplek zodanig dat bezoekers en familie niet langs de werkruimte hoeven te lopen. Dit kan je doen door het bureau meubel in een “dode hoek” te plaatsen en er voor te zorgen dat je bureau geen tussenstop is tussen 2 ruimtes.